cinta pada seseorang akan membuatkan kita rindu, cinta pada Allah akan membuatkan kita ingat padaNya, cinta pada kampong akan membuatkan kita sentiasa rindu dan sentiasa mengingatinya

Thursday, June 14, 2012

DAHSYAT sungguh !

Assalamualaikum~~

pewwwit ! smalam update, hari ni pon update !
memang tak dak exam da pon haaaa (padahal 1 paper lg) ~

oke ape2 pon hari ini memang something lah org kate
pengalaman yang sungguh DAHSYAT !
wallaweyh !
0,o
 haha

hari ni (smalam la kirenye)
14th june 2012~
dengan yakin dan jayanya aku telah membuat kuih buah melaka a.k.a ondeh2 (org kelate panggil)
hehe..duk serumah ni macam2 kerenah dapat tgk...
ditambah pulak dengan pelbagai bahasa yang pelik2 tekeluar habis..
baru la rasa semangat satu malaysia...
kelantan, kedah, johor, perak and last but not least PAHANG !
meriah bukan ?!...

oke ! stop buat mukaddimah !

jop sambung apa yang jadi dekat kuih buah melaka we ollz tu !
at first ingtkn payah sangat..
finally...
cantik jugak kuih buah melaka homemade we ollz !
sedap tu tayah ckap..memang terhangkat !
haha

oke ! stop talking about kuih buah melaka !

now lets talk about ape ke bende yang DAHSYAT sngt tu ?! 
haha...

humm..bile da kemas baru la tahu betapa dasyatnya bilik aku !
nsib baik ada kak tim (kak tamy yg cute and ibu kepada we ollz)
kak tim emmng rajen sesangt !
tabek spring kat kak tim..
bilik aku yg sungguh dahsyat dy leyh kemas ditemani plak dengan housemate2ku tanpa diundang ! haha
walaupon macam2 perkara yang tak diundang (epel dr awl sem) kami jumpa..
kak tim tetap wat slumber je ngemas...
memang minat mengemas ouh ceq habaq angpa kak tim ni !
ditambah pulak mengemas sambil dengar lagu raya memang syahdu la orang kata...
haha

neway~

sayang kak tim sangat2 !

a lovely day+happy day+wonderful day+family day

damnly love them 
sem 4 (3-4-11) full of memories !

p/s to ollz
sentiasalah ngemas2 almari uollz tu ! t ade plak yang keluar menda2 yang pelik2..kalo korg kemas sorg2 tapek...ni ade yg tolong kemas....memng DAHSYAT la namenyer tu nanti kn..hahha

No comments:

Post a Comment

jOm mEngKriTik