cinta pada seseorang akan membuatkan kita rindu, cinta pada Allah akan membuatkan kita ingat padaNya, cinta pada kampong akan membuatkan kita sentiasa rindu dan sentiasa mengingatinya

Sunday, October 9, 2011

hari minggu yang bermakna

Assalamualaikum...

hari minggu yg sungguh padat !!
ouh penatnyaaa -___-,

disebalik kepenatan ini..
terselit sebuah kengan yg sungguh bermakna..
perkongsian ilmu sesama makhlukNya

hehehe
^_^
sbnaqnya pagi ni pada pkul 9 pagi telah berlansungnya 'BENGKEL PERAKAUNAN' anjuran kami (aku, nurul, sakinah dan yanti) yang mana totally kami lah yg arrange semua tuh !!

buka ape..bengkel ni adalah tugasan kumpulan untuk subjek minor kami (akaun awalan)
memng terbaik lah peserta bengkel kami..

bengkel ni kami buat dkat BALAI RAYA KG BARU A..
dan Alhamdulillah...semuanya berjalan dgan lancar dan banyak responds yg kami terima..
ternyata mereka sangat2 berminat dengan akaun..
dan mereka juga faham apa yg kami cuba sampaikan...
Alhamdulillah...

DAH BOLEH JADI CEKGU DA NI

haha..
pengajar nurul..
aku just bg soalan dan bincangkan...
hehe....
memng best lah kongsi ilmu dengan teman2 semua..

mudah2an A for AKAUN AWALAN kami..
amin...

p/s to korunk2..
berkongsilah sebanyak mana ilmu yang korang ada dengan rakan2 korg..ternyata berkongsi ilmu ni memng sangat seronok..
Alhamdulillah

okkeyyh !!
next assgment plizzz !!
hehe

salam semua

c yaaa
^_^

No comments:

Post a Comment

jOm mEngKriTik