cinta pada seseorang akan membuatkan kita rindu, cinta pada Allah akan membuatkan kita ingat padaNya, cinta pada kampong akan membuatkan kita sentiasa rindu dan sentiasa mengingatinya

Saturday, December 4, 2010

dugaan final exam

salam..
hye olzz..
dugaan ??... hurmm...??
memang penuh debaran btol lah na jawab final exam td...
last paper for sem 1..wacana bahasa melayu !!
OMG !! memang truk lah...
bukan soalan dy, tapi pejalanan na ke tempat exam uh..
aishhh !!  >_<
memang mencabar keimanan...
nak ke tempat exam amik mase 15 minit...
macam ta lame plak an...
dipendekkan citer..
aku n 4 owg lg membe yakni kak ros, kecik, mira n en. mun
kmi ni berator la dlam satu barisan kirenye satu arah dengan kami (ke proton city)
na amik exam la katekan...
tnggu...tnggu..n wait pnye wait...
bus ke pc ta samapi2..
kami pon ape lg mase tuh dah pkul 1.45 gamaknyer...
kmi trus amik kptusan na p kampus then amik bus p pc...
haish >_<
mase otw na p kampus..
ya Allah..
punyelah kagetnyer aku ase..tetibe lak bus ke pc betalu2 dtang 2 3 buah p kampus...
Tuhan je lah tahu pasaan kami time tuh..
hahaha  (tuh la ta sabaw sngat !! hambek !!)
haha...
dah la smapi2 kat kampus kelibat bus satu pon ta nampak..haha..
dugaan2 !!
jam kat tangan da pkul 2 lbeyh...
exam start 2.30 (sempat ke ??)
trun jew dr bus trus cll prebet (kete sapu)
tadak sorg pon yg free !!
adeyhhh !!!
tnggu pnye tnggu...
ade la sebijik bus n teksi muncul..
ape yg kami tuju bukan bus tuh...
tapi teksi tuh....kami ingat bus tuh na ke pekan...
dgan xcitednyerr si kecik na g kat teksi uh..ciap da tahan lg..hahaha...
tgk2 bus tuh na ke pc  ALHAMDULILLAH...
kitorg pon pae lg...trus suh pak cik uh antaw..
yess !! akhirnyaaa...
BUS TUH KAMI YG PUNYA !!
hahahaha..
5 org VVIP jew yg ade dlm uh...slese tahap gaban kami ase...

for me..its better late than never..
exam last uh..
sampai2 pc..trus cr tmpt duduk..
dah termencapap sekejap kat dlm dwan pekse..
hahaha..
malu weyhh !!
but nice experience...

p/s: to olzz..
  • sabar itu separuh daripada iman..jd bawak besabar ok !! ta kire la tgah tnggu bus kew or tgah tnggu membe kew  oke !!
  • jgan berfikir negatif...korg pikir positif jew....msti hapy ending pnyer...
  • setiap masalah ade jalan pnyelesaiannya..so, kalo dah tataw na watpew ko mintak tlg owg len...msti boleyh pnyee....
ok ollz !!
ingat tuh...
c yah !!
saranghae ~

No comments:

Post a Comment

jOm mEngKriTik